Livets små GlederEn kilde til god design

April 2016

Tidlig Korsmohus på Sogn i Oslo

gang

Totalrehabilitering av et av Korsmos tidlige hus som ligger på Sogn. Her er i hovedsak alle rom og overflater totalrehabilitert. Over bilde fra gang med skoskap og garderobeløsninger.
Under fra stue med ny peis (Brunner peisinnsats med hev/ senk glassdør), med hylle for TV og audiovisuelt utstyr i stuedel.

stue

Milano

milano2

Milano er ikke bare Duomo og klesdesign, det er ny arkitektur der også. Her hovedkontor for Elisabetti Franchi, og et bilde inne i nye Museo delle Culture.

Museo_delle_culture

Møbelmessen i Milano

krystall

Milano-messen hadde som vanlig masse spennende å by på innen interiør, møbler, lys og kjøkken. Det var EuroCucina (kjøkken) i år, i fjor var det EuroLuce (lys) i tillegg til selve møbelmessen. Over 20 haller på messeområdet gjør det til en maraton, da er det hyggeligere å ta en "rolig" dag 2 i bydelen Tortona, der de fleste showroomene er, og avslutte i folkehavet og designbutikkene i Brera.

milano4

Stor rustfri øy, en av nyhetene er integrerte varmetopper i/ under stein/ kompositt-topper, slik at kokesonene er helintegrert og "usynlige".

milano3

milano5

Og mange fine badeløsninger, både nyheter på innredning og sanitærutstyr.

Düsseldorf, Frank Gehry

gehry2

Helgetur til Düsseldorf. I tillegg til vår og sterkt strømmende Rhinen, hadde byen et helt kvartal med Frank Gehrys arkitektur å by på. Her et bilde tatt i den blå timen…

Kviknes Hotel, Balestrand

Overlys

Overlys og resepsjon ferdig med lysekrone fra Luceplan. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, det gir resepsjonsområdet et løft bokstavelig talt.

Balholm_Bar

Balholm Bar møblert og med alle de maritime artifaktene plassert i hyllene.

Resepsjon

Resepsjonen ble også ferdigstilt til 1. april. Malte overflater og heltre oljet eik. Flåte over med møbelspoter med LED. Resepsjonen har fått et areal fra souvenirbutikken, som blir benyttet til loungeareal, og gir en luftigere og vennligere inntrykk.
Webdesign Dezigngorillaz Contact Me