Livets små GlederEn kilde til god design

March 2016

Kviknes Hotel, Balestrand - nye historiske tapeter

tapet_s

Maleren har begynt arbeidet med å legge tapet fra Norsk Arv i korridorene, produsert på tapetpresse fra 1895. Tapeten er linoljebasert, og legges på gamlemåten, med spesiallim. Vi får vente til elektriker er ferdig med lyset, slik at vi får bedre bilder… Arbeidet har omfattet fullstendig brannsikring av korridorer og rømningsveier i det historiske bygget, og da har vi benyttet anledningen til å tilbakeføre det i stilmessig til da det ble bygget. Vi har arbeidet med å finne flest mulig stilelementer som passer, men det er viktig at hotellet har moderne bekvemmeligheter og sikkerhet.

Kviknes Hotel, Balestrand. Nytt overlys

overlys_s


Nytt overlys i resepsjonen vil gi den et løft, bokstavelig talt. Blir spennende å se den ferdig etter 3.mars, når lysekrone og lys er ferdig, og snekkeren har listet seg ferdig. Overlyset er utformet med takformen til sidebyggene, og med inspirasjon fra taklys i det historiske bygget.

overlys_os

Inspirasjonen.

Kviknes Hotel, Balestrand

hylle_balholm_s

Resepsjonen er bindeleddet mellom det gamle og det moderne bygget, og må ha noen moderne elementer…Her er hylle for gamle maritime artifakter, som samles i Balholm Bar i resepsjonen.
Blir morro å få fyllt den opp…
Webdesign Dezigngorillaz Contact Me